Aktuella seminarier

Våra forskningsseminarier hålls i allmänhet på fredagar kl 10:30 i rum FC61, på plan 6 i AlbaNova universitetscentrum, Roslagstullsbacken 21, Stockholm. Besök länken nedan för en förteckning över aktuella seminarier vid institutionen.
Seminarier vid astronomiinstitutionen

Förutom institutionens egna seminarier ges ett stort antal öppna föreläsningar och seminarier med astronomianknytning vid andra institutioner i AlbaNova universitetscentrum.
Övriga seminarier och öppna föreläsningar på AlbaNova

E-postlista

För att få information om aktuella seminarier vid institutionen kan du prenumerera på vår e-postlista genom att antingen fylla i webbformuläret eller skicka ett e-postmeddelande från din e-postadress till:
seminars-announce.astro-at-su.se-request@lists.su.se med ordet "subscribe".

Du kan avbeställa prenumerationen genom att på motsvarande sätt antingen använda webbformuläret eller skicka ett meddelande till:
seminars-announce.astro-at-su.se-request@lists.su.se men med ordet "unsubscribe".

Organisatörer

Ansvariga för institutionens seminarier under 2017 är Jaime de la Cruz Rodriguez och Matthew Hayes.

OKC-seminarier

OKC-seminarier hålls i allmänhet på tisdagar kl 13:15 i FA32. Seminarieschema.

Nordita

Seminarier anordnade av Nordita.